Verkoopproces fase 4 , parkwoningen

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor Tellepark

  Heeft u interesse om te wonen in Tellepark Heerenveen? Meldt u dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat u belangstelling heeft voor de woningen van het project Tellepark. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

 • Stap 2. Zat. 6 april 11:00 tot 13:00 uur > Verkoop gestart!

  Zaterdag 6 april zijn we gestart we met de verkoop van Tellepark, fase 4 - acht stijlvolle parkwoningen op de locatie van Frisone Pazzo (Burgemeester Falkenaweg 56 te Heerenveen). Op dat moment is ook de verkoopinformatie, waaronder de prijslijst, koperskeuzelijst, technische omschrijving en verkooptekeningen beschikbaar. Op de website zijn deze ook beschikbaar gesteld en kunt u zich digitaal inschrijven voor de woningen waar uw voorkeur naar uitgaat.

 • Stap 3. Zat. 6 april 11:00 tot ma. 15 april 11:59 uur > Inschrijving is gesloten

  De inschrijving voor Tellepark vond volledig digitaal plaats.
  Het is nog mogelijk om u in te schrijven als reservekandidaat!

  U kunt zich inschrijven voor de woningen waar uw voorkeur naar uitgaat, door in te loggen op uw eigen account. U krijgt het digitale inschrijfformulier dan direct in beeld. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals uw contactgegevens en uw eventuele partner, financiële gegevens zoals uw inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, uw spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Natuurlijk kunt u aangeven welke bouwnummer uw voorkeur hebben.

  Wat doen we met uw gegevens?
  Uw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar uw inkomen. De hoogte van uw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Wilt u alvast een oriënterend financieringsgesprek inplannen? De Rabobank is één van de mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als u dit wenst kunt u een mail te sturen naar nieuwbouw@mooieplek.nl. Uw gegevens worden dan zo snel mogelijk verwijderd.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is gesloten. U kunt zich alleen nog inschrijven als reservekandidaat.
  Indien u zich via de website inschrijft vergeet dan niet uw aanpassing digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. U krijgt per e-mail een bevestiging van uw aanpassing. Heeft u geen bevestiging ontvangen, dan bent u niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én u een bevestiging heeft ontvangen.

 • Stap 4. Dinsdag 16 april > Schrijf u nog in als reservekandidaat!

  Op dinsdag16 april 2019 zijn de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is uw favoriete woning aan u toegewezen, dan bent u op dinsdag 16 april gebeld door de Zwanenburg Projecten en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heeft u een optie op een woning. Een optie is 2 weken geldig. Is uw favoriete woning niet aan uw toegewezen, dan ontvangt u een e-mail of wordt u gebeld en komt u op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kunt u alsnog een optie nemen.

  Bent u nog niet ingeschreven? Dan kunt u nog een reseveoptie nemen!

Hulp nodig met uw hypotheek?
De Rabobank helpt uw graag verder!

Lees meer >