Een royale woning in een parkachtige omgeving

met alle voorzieningen van de bruisende stad binnen handbereik:
zo is het fantastisch mooi wonen. 

Heerenveen

Levendige regio!

Met de beschikbaarheid van aantrekkelijk winkelaanbod, prima zorgvoorzieningen en bereikbaarheid met het openbaar vervoer. En dat gecombineerd met een uitgebreid en divers aanbod aan sport en cultuur. Voor de bewoners van Tellepark is het centrum van Heerenveen binnen handbereik. Via de Coehoorn van Scheltingaweg loopt u binnen enkele minuten naar het gezellige en sfeervolle centrum om een restaurantje te pakken of om even lekker te shoppen.

Heerenveen

Het is heerlijk wonen in de regio Heerenveen!

Het culturele aanbod in en om Heerenveen is divers, met als topper Museum Belvédère met hedendaagse kunst uit Friesland, Nederland en Vlaanderen.

Maar ook het Cultuurhistorisch Museum Heerenveen met het Ferdinand Domela Nieuwenhuis Museum, het karakteristieke Oosthuis Theater, het unieke Oranjewoud Festival en Kunsthuis Loof zijn alleszins de moeite waard.

Sportstad Heerenveen

In het hele land - en daarbuiten - staat Heerenveen bekend als sportstad. Met het Abe Lenstra Stadion van sc Heerenveen, de wereldwijd bekende schaatstempel Thialf en het Epke Zonderland Turncentrum heeft Heerenveen indrukwekkende topsportfaciliteiten te bieden.